Καμμένος: Εθνικό κεφάλαιο ο Κώστας Καραμανλής

0
7

 

Εθνικό κεφάλαιο χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Απαντώντας στην ερώτηση αν, και δοθέντος ότι έχει ταχθεί υπέρ της άμεσης εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει κατά νου τον Κώστα Καραμανλή, ο κ. Καμμένος απάντησε:

«Ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί εθνικό κεφάλαιο. Όταν αυτός αποφασίσει να αναμειχθεί, τότε θα το κάνει δημόσια ο ίδιος. Δεν νομίζω ότι αφήνει περιθώρια σε κανέναν μας να τον αναμειγνύει στην εσωτερική πολιτική».

Ερωτηθείς αν έχει ενδείξεις διαφωνιών στελεχών της ΝΔ με την πολιτική Μητσοτάκη αναφέρθηκε στις διαφοροποιήσεις «που υπήρχαν και εκ μέρους του πρώην προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στελεχών όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη, στην τελευταία συνέντευξή της στην «R», δείχνουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία από τους βουλευτές και ιστορικά στελέχη της Ν.Δ. στη συνέχιση της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη, της πολιτικής που εφάρμοσε ο Αντώνης Σαμαράς για πλήρη σύμπλευση και συγκάλυψη του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι η σημερινή ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την ΝΔ του Κώστα Καραμανλή και την ιστορική παράταξη, ανέφερε ότι η ΝΔ έχει αυτή την στιγμή στην ηγετική της ομάδα τους αποκληθέντες από τον Κώστα Καραμανλή «άκρα που δεν θα περνούσαν ποτέ ούτε έξω από την πόρτα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «Έχει αλλοιωθεί, είναι πλέον ένα μείγμα κάποιων στελεχών που απέμειναν από την παλιά ΝΔ σε ένα κοκτέιλ νεοφιλελεύθερων και εθνομηδενιστών, οι οποίοι ήρθαν από την πλευρά του νεοφιλελευθερισμού, και ακροδεξιών που ήρθαν από τον ΛΑΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here