Καμμένος: Ευρώπη δε γίνεται με το ζόρι

0
8

 

«Το μήνυμα  είναι ότι η Ευρώπη δεν γίνεται να ενωθεί με το ζόρι» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος. Πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη, με κοινό πολιτισμό, με κοινή άμυνα, μπορεί να ενωθεί, όταν θα έχουν πειστεί οι Ευρωπαίοι πολίτες».

Ο κ. Καμμένος πήρε την ευκαιρία να επιτεθεί στις εταιρείες δημοσκοπήσεων λέγοντας «στις δημοκρατίες τα αποτελέσματα δεν τα βγάζουν οι δημοσκόποι, αλλά οι ψηφοφόροι. Άκουσα με προσοχή το πρωί τη δήλωση του προέδρου της μεγαλύτερης εταιρείας δημοσκοπήσεων της Αγγλίας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι ντρέπεται… Εδώ, όχι απλώς δεν ντρέπονται, αλλά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με 20% διαφορά που έδινε στο δικό μας δημοψήφισμα και με ψευδή στοιχεία στις τρεις τελευταίες εκλογές συνεχίζει να χρηματοδοτείται από τον κρατικό κορβανά και από τον ΣΚΑΪ«.

Ο κ. Καμμένος, παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από τη συμβολή της Θάσου στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο που πραγματοποιήθηκαν στη Θάσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here