Καμμένος: Λάβαμε μέτρα που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος (ΒΙΝΤΕΟ)

0
10

 

«Λάβαμε μέτρα που δεν συμβαδίζουν με το νόημα του Συντάγματος» παραδέχθηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ωστόσο υποστήριξε ότι «έρχεται έκρηξη επενδύσεων και ανάπτυξης στη χώρα μας».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας και τη χώρας και ζήτησε να σταματήσουν τα καθημερινά «μνημόσυνα» και να αισθανθούν όλοι την αλλαγή που έρχεται στη χώρα μετά τη συμφωνία στο περασμένο Eurogroup.

«Η χώρα απελευθερώνεται από τον ζυγό. Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης. Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες. Η οικονομία θα βελτιωθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Σημείωσε όμως ότι εάν υπάρχουν επενδύσεις, επιστρέψουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και μειωθεί η ανεργία, πολλοί άδικοι φόροι, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ, θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ πριν το 2031.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έδωσε μάχη για τις κόκκινες γραμμές της, έχασε το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά κέρδισε τελικά τα ειδικά μισθολόγια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here