Καμμένος: Ο Τσίπρας είναι ένας πραγματικός ηγέτης

0
10

 

Στην εκτίμηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα και οι ΑΝΕΛ θα συμμετάσχουν στην επόμενη κυβέρνηση προέβη ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην ΚΟ και την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματός του την Τρίτη και τονίζοντας ότι δεδομένης της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ, οποιαδήποτε ψήφος στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα είναι «χαμένη».

«Προχωράμε σε εκλογές και όπως και την προηγούμενη φορά και τώρα θέλω να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διατηρούμε τις θέσεις τις πάγιες τις οποίες έχουμε περιγράψει και στο πρόγραμμά μας αλλά και στην ιδρυτική μας διακήρυξη.

Θα συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα. Άρα οποιαδήποτε ψήφος στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα είναι μια χαμένη ψήφος«, σημείωσε.

Και συνέχισε απαριθμώντας τις -κατά τη κρίση του- επιλογές των ψηφοφόρων: «Εδώ οι Έλληνες έχουν να επιλέξουν εάν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο εάν θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ σε μια συμμαχική κυβέρνηση, κυβέρνηση εθνικής αποστολής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όπως την περιέγραψαν κυβερνητικά στελέχη και πριν από λίγο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ή αν θέλουν μια κυβέρνηση στην οποία δεν θα υπάρχει η εγγύηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε θέματα στα οποία και μέχρι τώρα το βέτο μας έχει γίνει αποδεκτό«.

«Θέλουν οι στρατιωτικοί να υπάρχουν στρατόπεδα με το όνομα στρατηγός Σαράφης; Θέλουν στη μεταναστευτική πολιτική να μην υπάρχουν οι κόκκινες γραμμές -θα το επαναλάβω αυτό, παρότι αυτό έχει γίνει ένα παιχνίδι λέξεων μεταξύ των αντιπάλων μας για την μετανάστευση;

Ξέρετε τι μάχες έχουν δοθεί προκειμένου να περάσει η άποψη των ΑΝΕΛ και να φεύγουν οι πρόσφυγες κατευθείαν με καράβι όπου εκεί θα γίνεται η εγγραφή τους και εν συνεχεία θα προωθούνται στη μητροπολιτική Ελλάδα και με το μαγικό χαρτί θα φεύγουν στο κέντρο της Ευρώπης; Θέλουν μια κυβέρνηση που δεν θα προστατεύει τις σχέσεις της ορθοδοξίας με τον ελληνισμό;«, αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος.

«Εάν θέλουν όλα αυτά μπορούν να μην ψηφίσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και να μην έχουμε την ισχυρή δύναμη να συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Θεωρώ όμως ότι αυτή τη στιγμή οι ΑΝΕΛ είμαστε και οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερότητα και την ανάπτυξη«, είπε με νόημα.

Υπογράμμισε περαιτέρω ότι «είμαστε εκείνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε στην ιδιωτική οικονομία ότι θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα του ιδιώτη επιχειρηματία, θα προστατεύσουμε τα συμφέροντα του υπαλλήλου της ιδιωτικής επιχείρησης» και επισήμανε ότι «θα προστατεύσουμε τη χώρα μας από όλες εκείνες τις πολιτικές τις αλλοπρόσαλλες που κάποια στελέχη που ευτυχώς φύγανε από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να επιβάλλουν στην προηγούμενη κυβέρνηση«.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρότι ανήκουμε σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους είναι ένας πραγματικός ηγέτης ο οποίος μπορεί σε συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να προχωρήσει στην κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας«, συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here