Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό – ΒΙΝΤΕΟ

0
3

 

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν αντέδρασε καθόλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό, την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τη σταθερότητα σε σχέση με τις συμμαχίες της χώρας»..

Τη δήλωση αυτή που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις έκανε ο Πάνος Καμμένος μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Ανεξάρτητα, λοιπόν, από την οικονομική κρίση οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας με πρώτο το προσωπικό, την Ηγεσία, τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελούν τον σταθερό πυλώνα του κράτους. Ένας δημοκρατικός στρατός και οι δημοκρατικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό» συνέχισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για τη διαβεβαίωση ότι οι οποιεσδήπoτε προτάσεις εκ μέρους των δανειστών δεν θα περιλαμβάνουν περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πάντως τα «όργανα» για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας ξεκίνησαν αμέσως μετά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here