Καμμένος: «Οπλισμένος» με το 62% των Ελλήνων ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες

0
3

Για μία σημαντική πολιτική νίκη της χώρας έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας  Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Μίλησε για κλίμα ομοψυχίας , το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά, αλλά  και για ένα ισχυρό  62% των Ελλήνων, με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι «οπλισμένος» στις Βρυξέλλες.

Αναλυτικά η δήλωση του Πάνου Καμμένου μετά τη συνεδρίαση:

«Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ευχαρίστησα την Κοινοβουλευτική Ομάδα, τους βουλευτές μας, για τη μάχη την οποία έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για το δημοψήφισμα και τους ζήτησα να ευχαριστήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι απέδειξαν μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού – κατ’ αρχήν το 62% του δημοψηφίσματος – ότι οι Έλληνες δεν τρομοκρατούνται, δεν απειλούνται, δεν εκφοβίζονται.

Είναι σημαντική πολιτική νίκη της χώρας, στην οποία συμβάλλαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, στο να βρίσκεται σήμερα ο Πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, οπλισμένος όχι μόνο με το 62% του ελληνικού λαού που ψήφισε στο δημοψήφισμα, αλλά και με τη υπογραφή όλων των κομμάτων – πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος – που στηρίζουν την ελληνική θέση, τη θέση της ελληνικής Κυβέρνησης.

Είναι η πρώτη φορά που ο ελληνικός λαός, με εθνική ομοψυχία, πάει στις Βρυξέλλες και ζητά το δίκαιό του, μία λύση η οποία θα φέρει πάλι την ανάπτυξη, θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερά μονοπάτια και θα αποδείξει ακόμα μία φορά ότι στις Δημοκρατίες αποφασίζουν οι λαοί και όχι τα κέντρα εξουσίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here