Καμμένος: Σέβομαι και αγαπώ τον Καραμανλή, αλλά δεν παίρνω εντολές

0
5

Με τη φράση «ακούω, σέβομαι και αγαπώ τον Καραμανλή,  αλλά εντολές δεν παίρνω από κανέναν» σχολίασε ο Πάνος Καμμένος τα σενάρια που έφεραν τον πρώην πρωθυπουργό έτοιμο να του ζητήσει να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση για να επανέλθει η ΝΔ. Τα σενάρια αυτά είχε τροφοδοτήσει, με δηλώσεις του, ο Βασίλης Λεβέντης.

«Έχω έντιμη σχέση με τον Κώστα Καραμανλή. Τον ακούω, τον σέβομαι και τον αγαπώ. Αλλά οι ΑΝΕΛ αποφασίζουν ανεξάρτητα. Εντολές δεν παίρνω από κανέναν και ούτε θα το έκανε ποτέ ο Καραμανλής. Δεν θα έκανε τέτοιες παρεμβάσεις. Έχει επιλέξει να είναι εκτός πολιτικής, δεν θα τον εμπλέξω εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο Mega.

Απολύτως αρνητικός ήταν και για τις συζητήσεις περί οικουμενικής κυβέρνησης, τις οποίες ενισχύουν οι διαρκείς προτάσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. «Όποιος θέλει να στηρίξει την κυβέρνηση είναι καλοδεχούμενος», τόνισε. «Όμως, ο λαός αποφάσισε το Σεπτέμβριο τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εγώ θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους».

Όσον αφορά τις σκέψεις του για την υποχρεωτική στράτευση όσων γυναικών θέλουν να ενταχθούν στα Σώματα Ασφαλείας, που έχουν πυροδοτήσει καταιγίδα αντδράσεων, ήταν κατηγορηματικός. Θα επιμείνει, παρά την άρνηση και κορυφαίων στελεχών του Σύριζα. Εμφανίστηκε πρόθυμος, μάλιστα, να συζητήσει το θέμα με όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here