Κανάκης κατά Τσίπρα: «Το ότι δεν έχει βγει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό…»

3
7

 

Με αφορμή την καταγγελία του ανθρώπου που δεν πλήρωνε τα διόδια με το κίνημα “Δεν πληρώνω” και τώρα του ήρθε πρόστιμο περίπου 22 χιλιάδες ευρώ, οι Ράδιο Αρβύλα έδειξαν ένα βίντεο με το τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας τότε που δεν ήταν πρωθυπουργός και τι λέει τώρα. Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, εξοργίστηκε με όλα αυτά και έβαλε κατά του πρωθυπουργού.

«Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει βγει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για όλα αυτά, με ξεπερνάει και με απογοητεύει. Ο άνθρωπος ο οποίος ήταν εχθρός της παλιάς νοοτροπίας και βέβαια το μεγαλύτερο ψέμα που είχε πει είναι εκείνο το “εγώ δεν είμαι πρωθυπουργός παντός καιρού”, δηλαδή αν δεν μπορέσω να εφαρμόσω τις αριστερές μου απόψεις, θα παραιτηθώ. Εγώ δεν έρχομαι να κάνω τις ντροπές που έκαναν οι άλλοι. Βέβαια, όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά έχει γαντζωθεί τόσο πολύ από την εξουσία, είναι τόσο αδίστακτο αυτό που συμβαίνει. Όλο αυτό το βάρος που ζει η Ελλάδα δεν μπορεί να το σηκώσει καμιά κυβέρνηση, κανενός κόμματος, μόνο μια εθνική κυβέρνηση. Αντί να παραμερίσουν οι ανίκανοι τους κομματισμούς, τα κομματικά συμφέροντα, είναι ικανοί να διαλύσουν την Ελλάδα, να μας διχάσουν, να μας βάλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας μόνο και μόνο για να γαντζωθούν στην εξουσία. Αυτό πάντα τους ένοιαζε, αυτή ήταν η προτεραιότητα. Πρώτα είναι αυτό και μετά όλα τα άλλα».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O φραγκάτος γιάπης θέλει εθνική κυβέρνηση για να μας αποτελειώσουν όλοι μαζί….Άι σιχτίρ φαφλατά . Κοίτα να κάνεις καμιά πλακίτσα για να γελάμε κι άσε τις αμπελοφιλοσοφίες για άλλους !!!!

    • Το πιο εύκολο είναι να αποπροσανατολίζεις την κουβέντα εστιάζοντας σε κάτι άλλο εκτός από την πραγματική ουσία του πράγματος. Δηλ. αν ο Τσίπρας έπρεπε να βγει και να ζητήσει συγνώμη για όλα όσα είχε υποσχεθεί πριν γίνει κυβέρνηση και τι έκανε αφου βγήκε. Θα πεις βέβαια ότι δεν μπορούσε, δεν τον άφησαν κτλπ. Τότε θα έπρεπε να παραιτηθεί.Αυτή είναι η ουσία και όχι αν ο κ.Κανάκης είναι φραγκάτος, φτωχός ή μικρομεσαίος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here