Κανέλλη: Η Ζωή εξελίσσεται σε «μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής»

0
9
 Βαρύτατη μομφή εναντίον της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου εκτόξευσε η Λιάνα Κανέλλη, ένα 24ωρο μετά την άρνησή της να καταδικάσει τις απειλές του Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιάννη Λαγού. Ούτε λίγο ούτε πολύ την αποκάλεσε «μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής», αποδίδοντάς της πρόθεση να καλύψει το νεοναζιστικό κόμμα στις χυδαίες επιθέσεις και απειλές εναντίον βουλευτών, όπως της ίδιας.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, τόνισε: ««Κάποια στιγμή, να με θυμηθείτε, θα παίζουν το κοινοβουλευτικό παιχνίδι με τη μάνα του λόχου -γιατί εξελίσσεται σε μάνα του λόχου της Χρυσής Αυγής η κα Κωνσταντοπούλου…». 

Και πρόσθεσε:

«Η Βουλή έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για την Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί να γίνεται ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων, τάχα μου δήθεν κοινοβουλευτικής τυπικότητας» 

Παράλληλα η βουλευτής του ΚΚΕ καυτηρίασε και την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής υπό τον Νίκο Κοτζιά.  «Καθόταν ο Παππάς, ο λάτρης του Μουσολίνι και του Χίτλερ, στο συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής να αποφασίσει το μέλλον της χώρας, των Ενόπλων Δυνάμεων και τις σχέσεις με τους Τούρκους…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λιάνα Κανέλλη.

Κάρφωσε, δε, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του αυτή δεν συμμετέχει στη δημιουργία αντιφασιστικού μετώπου μολονότι μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here