Καπουτζίδης – Κοζάκου παρουσιάζουν την Eurovision 

0
40

 

Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι οι παρουσιαστές του μουσικού σόου της Eurovision την ημέρα του τελικού.

Πόσα χρήματα θα πάρουν για τη δουλειά που θα προσφέρουν; «Θα σας μιλήσω για τη σύγχρονη πραγματικότητα. Τόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης όσο και εγώ δεν λαμβάνουμε κάποια αμοιβή για αυτό που κάνουμε. Έχω ακούσει για μεγάλες αμοιβές του παρελθόντος. Ήταν στο γενικότερο πνεύμα της αμετροέπειας. Μια δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπως μια οποιαδήποτε εταιρία, πρέπει να αξιολογεί και να ανταμείβει, όταν το παρεχόμενο αποτέλεσμα ικανοποιεί και πληροί τις ποιοτικές προϋποθέσεις», αποκάλυψε στον Ελεύθερο Τύπο η Μαρία Κοζάκου και συνέχισε:

«Αυτό πιστεύω για τους παρουσιαστές. Σε ό,τι αφορά τα γενικότερα «έξοδα» της Eurovision , εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η ΕΡΤ έχει στα χέρια της ένα εμπορικό υπερόπλο που για να αποδώσει πρέπει να αξιοποιηθεί ως τέτοιο από μια ικανή εμπορική ομάδα. Όσο πιο έξυπνη είναι π επένδυση τόσο περισσότερο κέρδος θα έχει η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Αν δεν επενδύει καθόλου, δεν θα της επιστρέφεται τίποτα και απλώς θα «ξοδεύει» λίγα, αλλά χωρίς ανταπόδοση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here