Κάρα Ντελεβίν: «Η Κέιτ Μος με έσωσε από την αυτοκτονία»

0
34

Στο ετήσιο συνέδριο  «Women of the World», για την αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη των γυναικών στο Λονδίνο, το 23χρονο μοντέλο μίλησε για τη δύσκολη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, τα προβλήματα με την υγεία της, τις τάσεις αυτοκτονίας και φυσικά την στενή φιλία της με την Κέιτ Μος που την έσωσε από αυτές.

Η Κάρα Ντελεβίν δήλωσε ότι δεν θα δουλέψει ξανά στο χώρο του μόντελινγκ καθώς το στρες την οδήγησε σε ακραία συμπτώματα ψωρίασης.

«Ποτέ μου δεν μπορούσα να πω όχι σε κανέναν. Λίγο καιρό μετά αρρώστησα και απέκτησα ψωρίαση. Ένιωθα αποσυνδεδεμένη από τον εαυτό μου, αλλά το πρακτορείο μου, το μόνο που έκανε ήταν  να με σπρώξει σε ένα ιατρείο, όπου μου έδωσαν να πάρω κορτιζόνη. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ήθελα ήταν κάποιος να με σταματήσει. Αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε. Ποτέ μου δεν ένιωθα πως είμαι αρκετά καλή και πως μου άξιζε η επιτυχία. Ένιωθα πως απλά ζω το όνειρο κάποιου άλλου. Η Κέιτ Μος ήταν αυτή που με έσωσε. Μπήκε στη ζωή μου και με σήκωσε από το πάτωμα που ήμουν πεσμένη, σε μια από τις δυσκολότερες και πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής μου» εξομολογήθηκε η 23χρονη τοπ μόντελ.

Photo-Shoot-of-Burberry-Fragrance-Features-Kate-Moss-and-Cara-Delevingne-Together

 

  
 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here