Κατά συρροή δολοφόνος εντοπίστηκε δύο χρόνια μετά θάνατον (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
7

 

Ένας άνδρας που πέθανε το 2014 ήταν κατά πάσα πιθανότητα κατά συρροή δολοφόνος και είχε σκοτώσει τουλάχιστον πέντε πόρνες και έναν έφηβο, ανακοίνωσε την Τετάρτη η γερμανική αστυνομία.

Ο Μάνφρεντ Σ. απεβίωσε τον Αύγουστο του 2014 σε ηλικία 67 ετών. Τον επόμενο μήνα, σε ένα γκαράζ που νοίκιαζε ο άνδρας αυτός στο προάστιο Σβάλμπαχ αμ Τάουνους της Φρανκφούρτης, βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας, κρυμμένα μέσα σε έναν πλαστικό κάδο απορριμμάτων.

Im Herbst 2014 wurden in Schwalbach am Taunus die sterblichen Überreste einer...

Σε αυτό το βαρέλι εντόπισε η κόρη του δράστη τμήματα  από το πτώμα μιας γυναίκας:

In einem Fass in der Garage ihres verstorbenen Vaters fand die Tochter Leichenteile

Οι αστυνομικές αρχές του κρατιδίου της Έσσης, έχοντας την υποψία ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό θύμα του Μάνφρεντ Σ., συγκρότησαν μια επιτροπή ερευνών που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 67χρονος εμπλεκόταν στις δολοφονίες και άλλων πορνών στη Φρανκφούρτη. Οι δύο από τις γυναίκες δολοφονήθηκαν το 1971, άλλη μία είκοσι χρόνια αργότερα, το 1991 και η τελευταία το 1993.

Ο Μάνφρεντ Σ., που ήταν αρχιτέκτονας κήπων και είχε αποκτήσει μία κόρη. Πιστεύεται επίσης ότι το 1998 σκότωσε ένα 13χρονο αγόρι, τον Τρίσταν Μπρίμπαχ. Η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει σάλο στη Γερμανία την εποχή εκείνη.

Ο Τρίσταν:

 Manfred S. († 67): Hat der Killer auch Tristan auf dem Gewissen?

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ορισμένες ομοιότητες στα τραύματα που έφεραν τα θύματα κυρίως ως προς την αγριότητα με την οποία σκότωνε τα θύματά του. Το διαμελισμένο πτώμα του αγοριού, ο λαιμός του οποίου είχε κοπεί με μαχαίρι, είχε βρεθεί σε μια σήραγγα, στα περίχωρα της Φρανκφούρτης.

Εδώ βρέθηκε ο άτυχος Τρίσταν:

Tristan war vor einer Unterführung des Frankfurter Liederbachs im Stadtteil...

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ακριβής αριθμός των δολοφονιών που είχε διαπράξει ο κατά συρροή δολοφόνος θα φανεί στις έρευνες που θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here