Κατά της δημιουργίας hot spot ο δήμαρχος Ναυπλίου

0
3

 

Κάθετα αντίθετος στη δημιουργία hot spot στην περιοχή του δήμου Ναυπλιέων δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Κωστούρος, με αφορμή δημοσιεύματα και φήμες των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Κωστούρος σημείωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο: «Εμείς αγωνιζόμαστε ο δήμος Ναυπλιέων, οι κάτοικοι γενικότερα αγωνιζόμαστε εδώ και καιρό, σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον κοινωνικό και οικονομικό, που είναι αυτή η τρομερή κρίση που μαστίζει τη χώρα, για να γίνει ο δήμος μας hot spot ανάπτυξης, προόδου, ποιότητας ζωής, τουρισμού, εμπορικότητας, οικονομικής ανάκαμψης. Αυτά είναι τα hot spots που έχουμε στο μυαλό μας».

«Ο τόπος μας αυτά τα hot spots περιλαμβάνει. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο δήμαρχος υπογράμμισε: «Εμείς εδώ είμαστε οι «ξενοδόχοι», έτσι αισθανόμαστε, είναι και τουριστικό το μέρος και ποτέ να μην λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, σε οτιδήποτε». «Ο κόσμος εδώ έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ συμβουλεύω όλους, ζητώ να συμβουλεύουν και μένα αν δείξω ποτέ τέτοια σημάδια, να μην απομακρυνθούν ποτέ από τον κόσμο, από την κοινωνία. Από κει και πέρα, ξέρουμε καλά να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των δημοτών μας και γι’ αυτό έχουμε κληθεί και επιλεγεί για τη συγκεκριμένη πενταετία» πρόσθεσε.

Ο ίδιος ρωτήθηκε και για τη συνάντηση που είχε προχθές με τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργο Σταθάκη, ως μέλος της επιτροπής του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, για τη διαχείριση των απορριμμάτων και σημείωσε ότι δεν υπάρχει νεότερο γι’ αυτό το ζήτημα, όπου οι δήμοι της Πελοποννήσου ζητούν να αναλάβουν οι ίδιοι την ολοκληρωμένη διαχείριση.

Επανέλαβε, δε, αυτό που είχε δηλώσει προ ημερών και ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ, Ηλίας Ανδρικόπουλος, ότι έχει προκηρυχθεί η μελέτη για αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ της Περιφέρειας, ενώ επεσήμανε ότι και η ΣΔΙΤ δεν έχει τελειώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here