Καταγγελία για εκβιασμό από τον Κ. Μπακογιάννη

mpakogiannis1

 

Τέσσερις άγνωστοι σταμάτησαν τον διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας σε σημείο της διαδρομής προς το γραφείο του και εκτόξευσαν σοβαρότατες προσωπικές απειλές προκειμένου να αδειοδοτήθουν συγκεκριμένα λατομεία της περιοχής, όπως κατήγγειλε ο ίδιος καταθέτοντας στη συνέχεια μήνυση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης οι οποίοι άμεσα ήρθαν σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Υπεβλήθη μήνυση κατά αγνώστων και η Αστυνομία διενεργεί έρευνα έχοντας ήδη προβεί σε μια σύλληψη.

Μετά την υποβολή της μήνυσης και την είδηση της πρώτης σύλληψης, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Το μήνυμά μου προς αυτούς που διανοήθηκαν να εκβιάσουν δημόσιο λειτουργό είναι σαφές. Τέτοιες συμπεριφορές στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν περνάνε. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, καλύτερα να αλλάξει περιφέρεια. Ο αγώνας που έχουμε ξεκινήσει, αιρετοί και δημόσιοι λειτουργοί στη Στερεά Ελλάδα, να εξυγιάνουμε και να βάλουμε την περιφέρεια σε άλλη τροχιά, δεν θα σταματήσει. Πλέον, η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη έχουν το λόγο, για όποιον θεωρεί ότι η αξιοκρατία και η διαφάνεια αφορά σε άλλους».

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code