Σφοδρή καταιγίδα στη Σκόπελο – Ποτάμια τα σοκάκια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
2

 

Ισχυρή νεροποντή έπληξε το μεσημέρι της Τρίτης στη Σκόπελο. Δημιουργήθηκαν προβλήματα από τις μεγάλες ποσότητες νερού που κατέληξαν στο λιμάνι.

Η καταιγίδα διήρκεσε περίπου μία ώρα, από τη 1 μέχρι και τις 2 μετά το μεσημέρι. Η σφοδρότητά της θύμισε στους κατοίκους τη θεομηνία της περσινής χρονιάς.

Από τη νεροποντή υπέστη μεγάλες ζημιές, με καθιζήσεις και κατολισθήσεις, ο περιφερειακός δρόμος της Χώρας και ήδη συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Σκοπέλου καταβάλλουν προσπάθειες να τις αποκαταστήσουν.

Πολλά σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στην παραλία. Υπερχείλισε ο χείμαρρος που καταλήγει στα ανατολικά του λιμανιού.

Ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι «υπήρξαν φόβοι για επανάληψη της περσινής καταστροφής, αλλά ευτυχώς οι υποδομές άντεξαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Οι υπηρεσίες του δήμου είναι σε πλήρη εγρήγορση και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις νέες ζημιές που υπέστη κυρίως η Χώρα Σκοπέλου».

Καθώς αυτή την εποχή αρχίζει στη Σκόπελο η κορύφωση της τουριστικής περιόδου, αποτελεί ευτύχημα ότι δεν υπέστησαν ζημιές ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here