Καταλήψη & απεργία πείνας στο γραφείο του Στρατούλη από πρώην συμβασιούχους του ΟΑΕΕ

0
9

Εισβολή στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, Δημήτρη Στρατούλη, πραγματοποιούν από το πρωί πρώην εργαζόμενοι του ΟΑΕΕ, απαιτώντας συνάντηση με τον Υπουργό για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά τους.

Οι πρώην εργαζόμενοι κρατώντας ένα πανό το οποίο γράφει με κόκκινα γράμματα «δικαίωση» ζητούν από την κυβέρνηση να επιστρέψουν στις δουλειές τους όπως επέστρεψαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του δημοσίου.

oaee

«Ζητάμε να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση. Θέλουμε να δούμε τον υπουργό και θα τον περιμένουμε μέχρι να μας δεχτεί. Δουλέψαμε μέχρι τον Νοέμβριο του 2013 και μας έδιωξε η μνημονιακή κυβέρνηση. Δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις που εφάρμοσαν για εργαζόμενους της περιφέρειας και της κυρίας Δούρου και του κυρίου Μηταφίδη. Είμαστε και εμείς καθαρίστριες για αυτό δεν αποχωρούμε», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων του ΟΑΕΕ Γιάννης Σφυράκης.

Mάλιστα οι πρώην εργαζόμενοι, έστησαν σκηνές ακριβώς έξω από το γραφείο του κυρίου Στρατούλη με ορισμένες από τις πρώην συμβασιούχες να ανακοινώνουν ότι προχωρούν σε απεργία πείνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here