Κατέρρευσε ο αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου

0
6

 

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο κτίριο της Βουλής, επί της οδού Μητροπόλεως, στον έβδομο όροφο. Εκεί βρίσκονται τα γραφεία της Επιτροπής Αληθείας Δημοσίου Χρέους, που σύστησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και κατήργησε ο Νίκος Βούτσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όλα άρχισαν όταν ορισμένοι συνεργάτες της πρώην προέδρου της Βουλής, μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός της φρουράς της, έφτασαν στα γραφεία, προκειμένου να μην επιτρέψουν στους υπαλλήλους της Βουλής να μετακινήσουν όσα πράγματα βρίσκονταν εντός του χώρου.

Εκεί ήταν οι καθαρίστριες, ώστε να ετοιμάσουν τον χώρο που θα μετακομίσει ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Η κατάσταση δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου, με αντεγκλήσεις μεταξύ υπαλλήλων και συνεργατών της Ζωής Κωνσταντοπούλου, έως ότου κλήθηκε ο φρούραρχος. Και αυτός, όμως, δεν κατάφερε απολύτως τίποτα, τουναντίον τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό, ότι ο αστυνομικός της κυρίας Κωνσταντοπούλου, στον οποίο φέρεται η πρώην πρόεδρος ότι τηλεφωνούσε διαρκώς, ένιωσε αδιαθεσία, ενώ έκανε και εμετό, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι υπέστη νευρικό κλονισμό.

Σύμφωνα με τους παριστάμενους, του συστήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, κάτι το οποίο έγινε, αφού επόμενος σταθμός του ήταν το 401 ΓΝΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here