Κατέθεσε την υποψηφιότητά του με αιχμές ο Β. Μεϊμαράκης

0
9
ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ε. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ

 

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τις 50 υπογραφές που απαιτούνταν, κατέθεσε το απόγευμα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι «αισθάνεται ταυτισμένος με τη Ν.Δ.» ενώ υπενθύμισε ότι «δεν παράτησε ποτέ την παράταξη, ούτε στα πάνω, ούτε στα κάτω της» αφήνοντας αιχμές για αρκετά πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνονταςχαρακτηριστικά: «Ήξερα τις δυσκολίες που υπήρχαν, την κακή ψυχολογία μετά το δημοψήφισμα, αλλά και την οργανωτική διάλυση που υπήρχε αλλά ανέλαβα αυτό το βαρύ φορτίο με μεγάλη ευθύνη.

Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι αφού εκμεταλλεύτηκαν την Νέα Δημοκρατία, τους τίμησε η Νέα Δημοκρατία, έγιναν υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, την εγκατέλειψαν. Και κάποιοι θα έλεγα σήμερα συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι άλλοι έμειναν αμέτοχοι τα τελευταία χρόνια στα νεοδημοκρατικά δρώμενα επειδή το κομματικό χρώμα είχε θαμπώσει».

«Ήμουν πάντα παρών και στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως το Καλοκαίρι» συνέχισε.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέστησε σαφές ότι πρέπει να «χτίσουμε» μία νέα Ν.Δ., με ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα συνδιαμορφωθεί το επόμενο διάστημα.

«Θέλουμε να χτίσουμε χωρίς διαχωρισμούς και στρατόπεδα» υπερθεμάτισε, διευκρινίζοντας ότι απαιτείται ανοχή στη διαφορετική άποψη.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη του κόμματος, τους κάλεσε να συμμετάσχουν στη διαδικασία, ενώ διαβεβαίωσε ότι όποιος εκλεγεί θα τον υπηρετήσουμε πιστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here