Κατρούγκαλος: Στοχευμένη η τρομοκράτηση εργαζομένων στον Τύπο

0
6

Για στοχευμένη προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στον χώρο του Τύπου, έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή παράδοσης παραλαβής για τον νέο ειδικό γραμματέα του ΣΕΠΕ.

Έκανε λόγο για ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοι ζουν με τον φόβο, σε κανόνες ζούγκλας, μια κατάσταση στην οποία πρέπει, όπως είπε, παρά τις αντίξοες συνθήκες να μπει ένα τέλος.

Ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι η μάχη είναι μεταξύ «Δαβίδ και Γολιάθ», ωστόσο εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του στη νέα ηγεσία του ΣΕΠΕ και δήλωσε ότι θα υπάρξει έμπρακτη στήριξη και συμπαράσταση.

Ζούμε γενικά μια ιστορική περίοδο, ανέφερε ο κ. Κατρούγκαλος και περιέγραψε την Ελλάδα ως τον καθρέφτη του μέλλοντος της Ευρώπης, για τα επόμενα 20 χρόνια.

Από την πλευρά του,  ο νέος ειδικός γραμματέας Γιάννης Σούπος παραλαμβάνοντας τα ηνία του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας από τον Αποστόλη Καψάλη δήλωσε ότι ο ΣΕΠΕ είναι το τελευταίο ανάχωμα για τους εργαζόμενους, οι οποίοι πρέπει να δουλεύουν με συνθήκες αξιοπρέπειας και τόνισε ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες και με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα γίνει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here