Κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα δολοφονίας ιερόδουλης

0
8

 

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το μικτό ορκωτό δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε άνδρα 27 ετών, ο οποίος αποπειράθηκε να σκοτώσει ιερόδουλη.
Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το Δεκέμβριο του 2014 όταν ο κατηγορούμενος παρέλαβε την ιερόδουλη, 34 ετών, από την πιάτσα εκδιδομένων γυναικών Θεσσαλονίκης και την μετέφερε σε ερημική τοποθεσία του Δενδροποτάμου, προκειμένου να συνευρεθούν. Η ιερόδουλη, που φέρεται να ήταν τοξικομανής, δέχθηκε απρόκλητα χτυπήματα με μεταλλικό σωλήνα κυρίως στο κεφάλι. Ο δράστη φαίνεται πως είχε πειστεί ότι η γυναίκα ήταν νεκρή και τη μετέφερε έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη διασταύρωση του Βαλτοχωρίου, όπου την εγκατέλειψε σε αρδευτικό κανάλι. Ωστόσο την εντόπισε διερχόμενη οδηγός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.

Όταν ανάρρωσε κατήγγειλε το περιστατικό και ο νεαρός συνελήφθη σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας, όπου ομολόγησε την πράξη του. Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα καθώς είδε μέσα από το όχημά του τρία άτομα και το θεώρησε παγίδα.
Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς και τον έκρινε ένοχο. Ο δράστης μετά την απόφαση επέστρεψε στις φυλακές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here