«Θες ψυχίατρο» είπε ο Κεγκέρογλου στον Αλεξιάδη – «Ευχαριστώ για τη συμβουλή» απάντησε (ΒΙΝΤΕΟ)

0
8

 

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, ανάμεσα στον Βασίλη Κεγκέρογλου και τον Τρύφωνα Αλεξιάδη, με τον πρώτο να φωνάζει κάποια στιγμή στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών «Θες ψυχίατρο»!

Ο κ. Αλεξιάδης απαντούσε σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για το ενδεχόμενο αύξησης του ειδικού φόρου στα καύσιμα, κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

«Δεν μπορώ να πω οτιδήποτε για αυτό ή οποιαδήποτε άλλο μέτρο καθώς η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να διαψεύσουμε», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και σημείωσε «το πλαίσιο διαπραγμάτευσης είναι σαφές. Προβλέπει αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων. Αυτά ψηφίσατε».

«Η κυβέρνηση συζητάει την αύξηση ειδικών φόρων, αλλιώς θα μας λέγατε ότι δεν το συζητάτε. Εχετε μετρήσει το κόστος που θα δημιουργήσει και την ύφεση που θα προκαλέσει;», του απάντησε ο κ. Κεγκέρογλου.

Ο κ. Αλεξιάδης πήρε ξανά τον λόγο, μιλώντας για «λογικά άλματα» και «τερατολογίες» του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου, ο οποίος του φώναξε «Θες ψυχίατρο»!

«Λυπάμαι για το κοινοβουλευτικό σας ήθος», του απάντησε ο κ. Αλεξιάδης, στο τέλος της απάντησής του.

Ταυτόχρονα αισθάνθηκε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για για τις ιατρικές του συμβουλές.

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here