Κενυάτης προσφέρει 150 ζώα στον Ομπάμα για να παντρευτεί την κόρη του.

0
18

Ένας δικηγόρος από την Κένυα πρότεινε στον Μπαράκ Ομπάμα να του δώσει για… προίκα 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες προκειμένου να παντρευτεί την 16χρονη κόρη του, Μαλία.

Ο νεαρός δικηγόρος, Φέλιξ Κιπρόνο, εξήγησε στην εφημερίδα «The Nairobian» ότι «ενδιαφέρεται» για τη Μαλία από το 2008, τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα δεν ήταν πρόεδρος ακόμα των ΗΠΑ.

«Για να σας τα πω όλα, δεν έχω βγει με καμία από τότε και δεσμεύτηκα να της είμαι πιστός. Το είπα στην οικογένειά μου και είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν» , συνέχισε.

Ο επίδοξος μνηστήρας της κόρης του προέδρου των ΗΠΑ δηλώνει πάντως ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα.

«Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι μ’ ενδιαφέρουν τα χρήματα της οικογένειας Ομπάμα, όμως δεν συμβαίνει αυτό. Η αγάπη μου είναι αληθινή» διαβεβαίωσε ο Φέλιξ.

Ελπίζει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συνοδεύεται από τη Μαλία όταν θα επισκεφθεί την Κένυα, τον Ιούλιο, καθώς σχεδιάζει να της κάνει τότε πρόταση γάμου.

Μάλιστα εξήγησε ότι έχει στόχο να ζητήσει το χέρι της νεαρής σε έναν λόφο, όπου συνήθως μαζεύονται οι φύλαρχοι.

Όπως δήλωσε, αν καταφέρει τελικά να κερδίσει τη Μαλία θα ζήσει «απλά»: «Θα της μάθω πώς να φροντίζει τις αγελάδες, να μαγειρεύει το ουγκάλι (σ.σ. ένα είδος χυλού από καλαμπόκι) και να ετοιμάζει το μουρσίκ (παραδοσιακό ξινόγαλα) όπως όλες οι γυναίκες (της φυλής) Καλεντζίν», διευκρίνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here