Κεραυνός Μελισσανίδη: Κερδίσαμε τον Αλί Μπαμπά και τους 40 κλέφτες

0
2

Φωτιά και λαύρα για τη διοίκηση του Ολυμπιακού ήταν ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, μετά το ντέρμπυ του ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 σπάζοντας το αήττητο του Ολυμπιακού.

Ξεκινώντας τις επικρίσεις για τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι κάνουν «μούγκα» για όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο, έστρεψε τα πυρά του στη διοίκηση του Ολυμπιακού με την οξύτατη φράση: «Σήμερα κανονικά έπρεπε να πω ότι η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες». 

Και δεν έμεινε εκεί. Πρόσθεσε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο «θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες».

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, δώσαμε χαρά στον κόσμο και συνεχίζουμε. Αυτή ήταν η ΑΕΚ, πρέπει να συνεχίσουμε. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι και νίκησε η ομάδα μου. Ήταν μία ΑΕΚ απο τα παλιά, 50,000 κόσμος που το χάρηκε. Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εξετάσεις και όπως είδατε δεν έγινε το παραμικρό. Όλα πήγαν καλά, κερδίσαμε, είμαστε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν νίκη – απάτη. Όλες οι νίκες σημαίνουν πολλά, όμως ειδικά αυτή ήταν κάτι σημαντικό.Μετά από τόσο καιρό και ο κάθε ΑΕΚτζής αισθάνεται κάπως διαφορετικά» τόνισε αρχικά ο Μελισσανίδης και στη συνέχεια ανέφερε «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είτε το θέλουνε είτε όχι, θα το αλλάξουν όσοι το αγαπάνε. Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ; Σήμερα κανονικά έπρεπε να πω ότι η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here