Κεραυνός Πανούση: Μου έλεγαν να αφήσω ελεύθερους τους κουκουλοφόρους

0
11

 

Σε νέα βαρύτατη καταγγελία κατά στελεχών του Σύριζα προχώρησε  ο Γιάννης Πανούσης, κάνοντας λόγο για διασύνδεσή τους με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. «Όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα “παιδιά”», αποκαλύπτει στην Καθημερινή.

Αν και δεν κατονομάζει τα συγκεκριμένα στελέχη, είναι σαφές ότι αναφέρεται σε υψηλά ιστάμενα στην κομματική και κυβερνητική ιεραρχία, από τη στιγμή που είχαν την ευχέρεια να παρέμβουν απευθείας στον ίδιο και να απαιτήσουν την απελευθέρωση κουκουλοφόρων που είχαν διαπράξει αξιόποινες πράξεις.

Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης δηλώνει «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα «κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογο με τους κουκουλοφόρους».

Είναι χαρακτηριστικό ότι αποκαλεί «γραβατωμένη» και «συνταγματικά ανεπίτρεπτη»τη  μήνυση που υπέβαλαν εναντίον οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Δημόσια Τάξης και υπογραμμίζει ότι τα αποδεικτικά έγγραφα που κατέθεσε στην εισαγγελία, για τις σχέσεις ανώτατων στελεχών του Σύριζα με τρομοκράτες και ποινικούς κρατούμενους «έχουν υπογραφές, σφραγίδες και κοινοποιήσεις».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here