Κεραυνός Τσίπρα για Ζωή: Παραληρεί, φέρεται σαν δικτάτορας

0
14

Τα όσα θεσμικά πρωτοφανή παρακολουθούμε, με τις απίστευτες επιθέσεις της προέδρου της Βουλής κατά του προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού, κορυφώνονται με το ασύλληπτο κατηγορώ του Αλέξη Τσίπρα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την κατηγορεί ευθέως ότι για «παραλήρημα αλαζονείας» και «κρίση εξουσιομανίας» και δεν διστάζει να χαρακτηρίσει όσα λέει και κάνει ως «συμπεριφορά δικτάτορα».

Είναι βέβαιο πως ουδέποτε έχει υπάρξει τέτοια κρίση στην κορυφή των πολιτειακών θεσμών, όπως είναι επίσης βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός έχει μαζέψει πολλά για την κυρία Κωνσταντοπούλου και της τα φύλαγε. Η εκτίμηση του Μεγάρου Μαξίμου είναι ότι «αποθρασύνεται» όσο δεν υπάρχει σκληρή αντίδραση. Γι αυτό ελήφθη η απόφαση να χαρακτηριστεί ανοικτά ως «λάθος επιλογή», γι αυτό διαμηνύεται πως θα υπάρξει και σκληρότερη ακόμη αντίδραση αν συνεχίσει να προσβάλλει τον πρωθυπουργό…

Διαβάστε το μήνυμα του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το παραλήρημα αλαζονείας και την κρίση εξουσιομανίας μιας προέδρου της Βουλής που συμπεριφέρεται ως δικτάτορας. Νομίζει πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here