Κεραυνός Βαρουφάκη: Θα λείπει από τη συνεδρίαση της Βουλής

0
9

 

Οι δημοσιογράφοι τον είδαν να φεύγει από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, πριν ακόμη ολοκληρωθεί, και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη. Δε χρειάστηκε να περιμένουν πολλή ώρα.

Με tweet ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί στη συζήτηση απόψε στην ολομέλεια της Βουλής.

Μάλιστα, όπως ανέφερε για «να προλάβει διάφορες ερμηνείες»  θα απουσιάζει για καθαρά οικογενειακούς  λόγους και στηρίζει μέχρι κεραίας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αναλυτικότερα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών διευκρινίζει ότι στηρίζει τον διάδοχό του, στο υπουργείο Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο λέγοντας πως: «Στην ΚΟ το πρωί δήλωσα πως στηρίζω απόλυτα τον Ε. Τσακαλώτο στον αγώνα που θα δώσει στο Eurogroup, ιδίως υπέρ του πλάνου μας για το χρέος«.

Σε δεύτερο tweet λίγες ώρες αργότερα «ανέβασε» και την επιστολή στήριξης και θετικής ψήφου προς την κυβέρνηση και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο σχολιάζοντας: «Αύριο ο Ευκλείδης αξίζει την στήριξη όλων μας. Την δική μου την έχει στο ακέραιο. Μετά θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα«.

Σε άλλο tweet, ώστε να μην αφήσει «θολό» το τοπίο της απουσίας του και υπάρξουν παρερμηνείες…

«Το ότι δεν θα είμαι στη Βουλή απόψε, ψηφίσω διά ζώσης, οφείλεται σε οικογενειακούς λόγους– (προλαμβάνω τις διάφορες… ερμηνείες)»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here