Κινδύνεψε να πνιγεί ο Κώστας Σόμμερ

0
34

Ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αργά» στο Action 24 ότι προ καιρού είχε πάει βόλτα με το φουσκωτό του, το οποίο ξαφνικά αναποδογύρισε και παραλίγο να πνιγεί.

«Μου αναποδογύρισε ένα ιστιοφόρο στην Κρήτη και μας έβγαλαν εμένα και ένα άλλο παιδί τελευταία στιγμή. Θα ψοφάγαμε» θυμήθηκε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Έφερα τούμπα λοιπόν ένα ιστιοφόρο το οποίο πίστευα πως μόλις βουτήξω και λύσω τα σκοινιά θα ξαναγύριζε όμως δεν γύρισε ποτέ».

Ο ίδιος περιέγραψε στιγμή προς στιγμή όλα όσα έζησε!

«Ήμασταν εγώ και ένα παιδί. Τον έστειλα να μου λύσει αυτό το μπέρδεμα του σκοινιού που είχε γίνει. Μέχρι να φτάσει μπροστά έπεσε μέσα στη θάλασσα. Τον βλέπω και του πετάω ένα σκοινί που είχα για να μπορέσει να γαντζωθεί από κάπου. Τότε με το που γυρίζω μπροστά το σκάφος ανεβαίνει σ’ ένα κύμα και με το που βγαίνει αρχίζει και μπαίνει νερό πάνω από το πανί. Πήγα να του δώσω τιμονιά να το γλιτώσω, έκανε ένα περίεργο θόρυβο και μπήκε (το φουσκωτό) στο βυθό όλο» δήλωσε και συνέχισε:

«Τότε πέφτω στη θάλασσα και αρχίζω και παθαίνω κράμπες στα χέρια και τα πόδια. Είχε περάσει μία ώρα και περνάει ένα φουσκωτό. Ήταν ένας δύτης ο οποίος κατάλαβε τα ρεύματα από κάτω ανέβηκε πέρναγε μπροστά μου και με μάζεψε. Μαζέψανε και το άλλο το παιδί και με τη βοήθεια του Θεού βγήκαμε έξω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here