Κυρ. Μητσοτάκης: H Συγγρού δεν ψάχνει έναν αντι-Τσίπρα

0
8

«H Συγγρού δεν ψάχνει έναν αντι-Τσίπρα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτική συνέντευξη στο Star. «Δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση ο Τσίπρας» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν θέλει έναν κλώνο του Τσίπρα.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του κεντροδεξιό, εκτιμώντας ότι το όνομά του είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα.

«Έχω κάνει λάθη και τα αναγνωρίζω, αλλά έχω συνέπεια λόγων και έργων» τόνισε, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το εκλογικό αποτέλεσμα. «Η επιμονή Μεϊμαράκη στη συναίνεση με τον Τσίπρα δεν μας έκανε καλό» πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη και τις πολιτικές διαφορές που τους χωρίζουν. «Εγώ έμεινα στη ΝΔ, ενώ η Ντόρα έκανε το δικό της κόμμα» είπε, εκτιμώντας πάντως ότι ο ίδιος μπορεί να την πείσει να αναμειχθεί πιο ενεργά στο κόμμα, εφόσον εκλεγεί εκείνος πρόεδρος.

Αναφορικά με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, τόνισε πως και οι δύο τον διαβεβαίωσαν ότι θα μείνουν ουδέτεροι σε αυτή την εκλογική μάχη για την προεδρία της ΝΔ. «Το κόμμα δεν έχει ιδιοκτήτη» πρόσθεσε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here