Κυρ. Μητσοτάκης: Με τη στήριξη του Επίτιμου η υποψηφιότητά μου

0
18

Στην  αποκάλυψη ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον στηρίζει και το όνομά του θα είναι στη λίστα όσων υπογράψουν την υποψηφιότητά του, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ANT1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Όσον αφορά την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, επανέλαβε ότι μπορεί να συζητούν τα πάντα μαζί, όμως διαφωνούν στο πώς βλέπουν το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε έτοιμος για τον «πόλεμο» που θα δεχθεί αλλά και για τα χτυπήματα που αναμένονται στη μάχη της διεκδίκησης της θέσης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Υπάρχουν πολλοί που θα δεν θα με ψηφίσουν λόγω του ονόματός μου», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του τα χτυπήματα που αναμένεται να δεχθεί, να μην είναι κάτω από τη μέση.

Πρότεινε να γίνει και debate ανάμεσα στους υποψηφίους για την αρχηγία της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι εάν θεωρούσε πως υπήρχε κάποιος καλύτερος υποψήφιος, δεν θα έθετε υποψηφιότητα.

Για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε ότι έκανε μια αξιέπαινη προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα για το κόμμα, στις πρόσφατες εκλογές, δεν ήταν καλό, ενώ σημείωσε ότι όσοι περισσότεροι υποψήφιοι βρεθούν στον δρόμο της διαδοχής, τόσο το καλύτερο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here