Κυρ. Μητσοτάκης: Ο κ. Μεϊμαράκης δοκιμάστηκε και έχασε

0
9

«Ο κ. Μεϊμαράκης δοκιμάστηκε και έχασε», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν κάτι υπονομεύει την ενότητα της παράταξης είναι μια ενδεχόμενη τρίτη εκλογική ήττα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρα προς το παρόν το βασικό ερώτημα έχει να κάνει με το αν μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προοπτική νίκης ή όχι» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«O κ. Μεϊμαράκης δεν δίνει προοπτική νίκης. Δεν θεωρώ ότι έχει το σχέδιο και το όραμα να διευρύνει τη Ν.Δ. σε πολίτες που θα την ψηφίσουν. Αν πίστευα ότι είναι πιο κατάλληλος δε θα είχα πρόβλημα να στοιχηθώ από πίσω του» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Εγώ την επόμενη μέρα θα είμαι στρατιώτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτώ να συμμετέχω σε ένα αρχηγικό σχήμα αν δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του κόμματος».

Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο κ. Μητσοτάκης είπε, μεταξύ άλλων, ότι η υποψηφιότητά «έχει ένα μεγάλο πρόβλημα, από τη στιγμή που έχουμε ένα κοινοβουλευτικό σύστημα», αν και όπως είπε, «ο ίδιος ο κ. Τζιτζικώστας αυτό το θεωρεί πλεονέκτημα».

«Ακόμα και ο κ. Τσίπρας στη Βουλή καταξιώθηκε. Ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να είναι στο κοινοβούλιο και να έχει και εμπειρία μέσα σε αυτό», σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here